Aan het werk in de apotheek

Speciaal voor starters

Ben je net begonnen in de apotheek? Of op zoek naar werk in de apotheek? Hier vind je allerlei tips, informatie en filmpjes om je op weg te helpen.

Vind je droombaan via SBA Apotheekwerk
Heb je je droombaan in de apotheek nog niet gevonden? Maak dan een Job Alert aan op SBA Apotheekwerk - dé vacaturebank voor apotheekmedewerkers.

Meer kennis en vaardigheden nodig?

Merk je dat je bepaalde kennis of vaardigheden nog mist? De SBA kan je helpen om hiermee aan de slag te gaan. Meer farmaceutisch inhoudelijke kennis nodig of je communicatieve vaardigheden een boost geven? Maak je keuze uit ruime 40 praktijkgerich

Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: meld je aan voor SBA Magazine. Hét gratis digitale vakblad voor alle apotheekmedewerkers.

Functioneringsgesprek

Heb je binnenkort je eerste functioneringsgesprek? Bekijk dan de online training om je goed voor te bereiden. Door het volgen van de uitleg en oefeningen zul je ontdekken dat je veel invloed hebt op het gesprek. 

Vakantie-uren

Wil je meer informatie over je vakantie-uren zoals het in de cao is vastgelegd? We zetten hier de meest gestelde vragen op een rij.

Rekenen

Wil je beter kunnen rekenen? Meld je dan aan op beterrekenen.nl en ontvang elke dag een test. Na een paar weken merk je dat je scores vooruitgaan.

Privacy

In de apotheek heb je te maken met veel privacy gevoelige informatie. De wetgeving rondom persoonsgegevens is ook begin van dit jaar aangepast. Bekijk de speciale privacy pagina voor tips, uitleg en testen.

Feedback

Vind jij feedback geven ook moeilijk?  Heel begrijpelijk, want hoe doe je dat nu op een goede manier en wat is het juiste moment? Bekijk het filmpje over het geven van positieve feedback geven.