Menu

Leidinggeven aan het apotheekteam

Een apotheek die goede zorg verleent, een gezonde economische basis heeft en waar het prettig werken is. Dat bereik je alleen als teamprestatie. Ieders inzet en kwaliteiten zijn nodig om als apotheek klaar te zijn voor vandaag én morgen. Aan jou als leidinggevende de uitdaging om deze ambitie waar te maken door goed werkgeverschap. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat ook medewerkers hun verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen? Hoe pak je dat aan?

SBA is er voor werkgevers, leidinggevenden en HR-Professionals die het beste uit hun apotheekteam willen halen. Die weten dat goed werkgeverschap een sleutel is tot succes. 

We ondersteunen je door onze kennis van HRM in de apotheekbranche met je te delen in de vorm van tools, bijeenkomsten, onderzoek, best practices en services. Hier en daar hebben we het wiel vast voor je uitgevonden door diensten te ontwikkelen die helemaal zijn afgestemd op de situatie in de apotheek. Zo weet je zeker dat je aan alle wettelijke eisen voldoet en dat je een complete zicht hebt op de risico’s die zich in jouw organisatie kunnen voordoen.

Leidinggeven aan het apotheekteam