Apotheekwerk 2.0 eind juli live

Dinsdag 2 juli 2019
Apotheekwerk 2.0 eind juli live

Apotheekwerk is al 10 jaar lang dé vacaturebank waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. Toen bleek dat dit jaar de technische ondersteuning van het huidige Apotheekwerk zou stoppen, is besloten om Apotheekwerk in zijn geheel over te zetten naar een nieuw systeem en dus ook naar een nieuwe website: Apotheekwerk 2.0 als het ware! Eind juli 2019 gaat het nieuwe platform live.

Zowel de website als de onderliggende platformen en systemen worden geheel vernieuwd. Een mooi moment om de website een eigentijdse look met een frisse uitstraling te geven, én mooie aanpassingen door te voeren waardoor een aantal zaken voor zowel werkzoekenden als werkgevers een stuk eenvoudiger en sneller te regelen zijn.

Wat verandert er?
Werkgevers kunnen op de nieuwe site zelf een (master)account aanmaken voor meerdere apotheken en voor hen is het beheer van de contactpersonen sterk vereenvoudigd. Daarnaast is het op de nieuwe site mogelijk om kosteloos vacatures voor BOL- en BBL-stages te plaatsen! En wat ook fijn is, de nieuwe site maakt het heel eenvoudig om vacatures te delen via dee eigen sociale mediakanalen.

Op de nieuwe site kunnen werkzoekenden nu direct solliciteren via een sollicitatieknop en kunnen ze met alleen een e-mailadres een job alert aanmaken voor meerdere functies tegelijk. Daarnaast kunnen ROC-leerlingen en zij-instromers nu ook vacatures voor stage- of BBL-plaatsen vinden op Apotheekwerk.

Waarom een nieuwe site?
Monique van de Langenberg, adviseur bij apotheekwerk ligt toe: ‘Apotheekwerk bestaat al 10 jaar en het platform waarop het draait dus ook. Vorig jaar werd bekend dat de technische ondersteuning voor het platform, eind 2019 stopt. Natuurlijk willen wij dat werkgevers en werkzoekenden elkaar blijven vinden op Apotheekwerk met behulp van de laatste technologie. Om daarvoor te zorgen zetten we Apotheekwerk in zijn geheel over naar een nieuw systeem en dus ook naar een nieuwe website. Alle huidige gebruikers van Apotheekwerk hebben inmiddels een mail ontvangen over de introductie van Apotheekwerk 2.0 en ontvangen binnenkort nog specifiekere informatie over hoe de overgang in zijn werk gaat. Samen zorgen we voor voldoende (nieuwe) apothekersassistenten in jullie team!’