Gezocht: Communicatieadviseur (24 uur)

Maandag 1 april 2019
Gezocht: Communicatieadviseur (24 uur)

Morgen

Dragen jouw communicatiecampagnes bij aan de continue ontwikkeling van het apotheekteam

Vandaag

Solliciteer jij bij de SBA op de functie Communicatieadviseur

Het Opleidings- en Ontwikkelfonds voor de apotheekbranche (de SBA) staat voor continue ontwikkeling en goed personeelsbeleid voor alle apotheekteams. Wij zoeken een communicatieadviseur die in staat is om (online) campagnes en communicatieplannen op te stellen en uit te voeren die apothekers, assistenten en medewerkers aanzetten tot actie. Ze, op het juiste moment, het duwtje in de rug te geven om in alle hectiek van de dag tijd vrij te maken voor ontwikkeling en personeelsbeleid.

Als communicatieadviseur bij de SBA schuw je een goede uitdaging niet en haal je energie uit het behalen van het afgesproken resultaat. Van het promoten van een cursusevenement, tot het maken van een filmpje of het uitdenken van een enthousiasmerende campagne die de doelgroep aanzet tot actie, jij doet het allemaal met evenveel gemak. Ben jij doelgericht, neem je initiatief, heb je know-how van (online) communicatie en draag je de gezondheidszorg en de apotheekwereld een warm hart toe? Aarzel dan niet en solliciteer!

Het werken in de apotheek is de laatste 10 jaar sterk veranderd. Meer automatisering, samenwerking tussen zorgverleners, andere medicijnen, meer invloed van de zorgverzekeraars. En die veranderingen blijven  doorgaan. Dat vraagt om continue ontwikkeling van het apotheekteam en om het voeren van goed personeelsbeleid. Daar maken we ons als SBA-team elke dag hard voor. Als communicatieadviseur bij de SBA leg jij de verbinding met apotheekteams, apotheekmedewerkers en apothekers om ze zo op het juiste moment het duwtje in de rug te geven om in de hectiek van de dag toch tijd vrij te maken voor ontwikkeling en personeelsbeleid. Alles om ervoor te zorgen dat teams zin hebben in vandaag en klaar zijn voor morgen.

Hiervoor:

  • stel je communicatieplannen op voor diverse producten en diensten en voert deze ook uit;
  • adviseer je collega’s, projectleiders en MT gevraagd en ongevraagd over (online) communicatievraagstukken;
  • Stel je contentplannen op voor berichtgeving op social media en websites;
  • Schrijf en redigeer je social media berichten, mailings, nieuwsberichten en artikelen;
  • volg je berichtgeving en nieuws en identificeer je mogelijkheden en kansen voor de SBA om met producten, artikelen of acties in te haken op actuele ontwikkelingen binnen de branche.

Jij bent een enthousiaste communicatieadviseur die op een creatieve manier de (online) communicatie van onze projecten oppakt. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding communicatie en minimaal 3 jaar werkervaring als (online) communicatieadviseur. Je hebt gedegen kennis van SEO en SEA en het werken met CMS-systemen is voor jou geen probleem. Je kunt een contentplan opzetten en realiseren en daarbij stem je goed af met onze projectleiders. Je bent gewend om met partners en externe bureaus te werken, waarbij je zelf de planning en het budget van de communicatieprojecten bewaakt. Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en in staat om mensen te overtuigen. Je beperkt je niet alleen tot het opleveren van standaard plannen, maar ziet vooral de uitdaging in ‘dingen anders doen’ met een goed gevoel van wat aanslaat bij de doelgroep. En last but not least: je beschikt over een uitstekende schrijfvaardigheid.

Wij kunnen jou een functie als online communicatieadviseur bieden waarbij we je op basis van opleiding en werkervaring min. € 3.009,- en max. € 4.288,- op basis van een 40-urige werkweek, exclusief vakantiegeld en 13e maand bieden. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Hieronder vallen een premievrij pensioen, 11 ADV-dagen, flexibele werktijden, een goede studiekostenregeling, een deels betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot thuiswerken. Het betreft een functie voor 24 uur.

Inlichtingen
Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Mariella Maarschalkerweerd, Communicatieadviseur (m.maarschalkerweerd@sbaweb.nl, T: 06 2690 4635).

Sollicitatie
Zijn communicatie en sociale media jouw passie? Word je enthousiast door deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@sbaweb.nl t.a.v. Mirjam Kraan onder vermelding van Communicatieadviseur. Wij zien jouw reactie graag uiterlijk 23 april tegemoet.