Gezocht: Docent-apothekers voor heel Nederland

Maandag 26 november 2018
Gezocht: Docent-apothekers voor heel Nederland

Zoek jij uitdaging? Deel jij graag jouw kennis? Sta je graag voor groepen én wil jij als docent-apotheker van betekenis zijn voor apotheekteams? Neem dan contact met ons op! Wij willen je graag leren kennen!

Het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de apotheekbranche ‘Stichting Bedrijfsfonds Apotheken’ (SBA) zoekt enthousiaste (freelance) docenten die nascholing geven die naadloos aansluit op de behoeften van apotheekteams. Wij werken vandaag aan de deskundigheid van de apotheekteams van morgen en zoeken nieuwe docenten in heel Nederland.

Je bent apotheker en hebt ervaring met lesgeven. Je hebt een heldere visie op het overdragen van inhoudelijke kennis aan cursisten en je wordt door jouw cursisten op handen gedragen. Je houdt van uitdagingen en wilt niets liever dan docent zijn van de allerbeste nascholing. Je kunt een veilige leeromgeving creëren voor cursisten en je hebt inzicht in individuele leerprocessen in groepsverband. Je kunt snel leren en nieuwe zaken oppakken. Je hebt aantoonbare didactische vaardigheden en je kunt verschillende werkvormen makkelijk inzetten. Je bent sterk in persoonlijke contacten en hebt oog voor verhoudingen. Je kijkt er naar uit om deel uit te maken van een team van ruim 20 docent-apothekers. Het staan voor groepen en het overdragen van kennis geeft je energie. Je bent enthousiast, zelfbewust en creatief. Tevens ben je open minded, zakelijk ingesteld en resultaatgericht.

Wij zijn een organisatie die staat voor de duurzame ontwikkeling van apotheekteams. Onze producten zijn naast de nascholingscursussen onder andere het SBA Leerplein (HR-portal),  Apotheekwerk, Uren in balans en de Arbeidsmarktmonitor. Wij zijn ambitieus, brutaal en waardevol voor de apotheekbranche. Wij geven didactische en organisatorische ondersteuning en begeleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een excellente docent die van betekenis is voor apotheekteams.

Wij kunnen jou een functie als (freelance) docent aanbieden waarbij je minimaal 10 cursussen op jaarbasis in de avonduren geeft en je een vergoeding krijgt van 80 euro per uur.

Inlichtingen
Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Aleid Budding, Projectleider Nascholing (a.budding@sbaweb.nl of 06 23 72 22 21).

Sollicitatie
Is doceren en mensen ontwikkelen jouw passie? Word je enthousiast door deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar m.kraan@sbaweb.nl onder vermelding van Docent.