Gezocht: Projectleider Opleidingen (32 - 40 uur)

Maandag 1 oktober 2018
Gezocht: Projectleider Opleidingen (32 - 40 uur)

Zoek jij uitdaging? Houd jij van verantwoordelijkheid? Val jij op door je goede ideeën? En wil jij van betekenis zijn voor de apotheekbranche als Projectleider Opleidingen? Neem dan contact met ons op! Wij willen je graag leren kennen!

Het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de apotheekbranche (de SBA) zoekt een projectleider die in staat is om nascholing te (laten) ontwikkelen die naadloos aansluit op de behoeften van apotheekteams. Wij werken vandaag aan de deskundigheid van de apotheekteams van morgen en zoeken een nieuwe collega.

Je hebt Opleidingskunde, Personeelswetenschappen of AO Psychologie gestudeerd. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring en een heldere visie op leren en ontwikkelen. Je houdt van uitdagingen en wil niets liever dan de allerbeste nascholing (laten) ontwikkelen. Je kunt snel leren en nieuwe zaken oppakken. Je weet hoe je mensen het beste nieuwe kennis eigen kunt maken en houdt van experimenten. Je bent sterk in persoonlijke contacten en hebt oog voor verhoudingen. Je kijkt er naar uit om leerproducten te ontwikkelen die naadloos aansluiten op behoeften van de apotheekteams. Het omzetten van vragen uit de markt in een ambitieus aanbod geeft je energie. Je bent enthousiast, zelfbewust en creatief. Tevens ben je open minded, zakelijk ingesteld en resultaatgericht. Verder ben je zowel tactisch als operationeel sterk en kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende niveaus. Het werk vraagt een grote mate van samenwerken. Affiniteit met de apotheekbranche is een pré.

Wij zijn een organisatie die staat voor de duurzame ontwikkeling van apotheekteams. Onze producten zijn naast de nascholingscursussen onder andere het SBA Leerplein (HR-portal),  Apotheekwerk, Uren in balans en de Arbeidsmarktmonitor.  Wij zijn ambitieus, brutaal en waardevol voor de apotheekbranche.

Wij kunnen jou een functie als projectleider bieden waarbij we je op basis van opleiding en werkervaring min. € 3.314 max. € 4.833 op basis van een 40-urige werkweek, exclusief vakantiegeld en 13e maand bieden. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Hieronder vallen een premievrij pensioen, 11 ADV dagen, flexibele werktijden, een goede studiekostenregeling, een deels betaald ouderschapsverlof, mogelijkheid tot thuiswerken en eventueel een laptop en mobiele telefoon. Het betreft een functie voor 32 - 40 uur.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Esther Zwaal, Manager Nascholing a.i. (e.zwaal@sbaweb.nl  of 06 – 22 60 9900).

Sollicitatie

Is leren en ontwikkelen jouw passie? Word je enthousiast door deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar m.kraan@sbaweb.nl onder vermelding van Projectleider. Wij zien jouw reactie graag uiterlijk 18 oktober tegemoet.

 

Procedure

Het tijdpad ziet er als volgt uit: 

24 oktober                   Briefselectie.

31 oktober                   Eerste gespreksronde.

7 november                 Tweede gespreksronde.

14 november               Assessment Center & Rapportage (optioneel)

                                  Referentieonderzoek

                                  Arbeidsvoorwaardengesprek

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.