Herintreders (e-learning)

E-learning
Medewerker
Instroom nieuwe collega's

Ben jij al een tijdje uit de apothekerswereld (maar niet langer dan 10 jaar*) en wil je weer graag als apothekersassistente terugkeren op de werkvloer? Deze e-learning ‘praat’ je helemaal bij over wat er is veranderd, wat nieuwe ontwikkelingen zijn, en waar je mee te maken kan krijgen!
Naast het volgen van de e-learning is het belangrijk dat je het boek: “Farmaceutische patiëntenzorg” bestelt (kan bij bol.com) en doorneemt. Als je beide hebt doorgenomen kun je de eindtoets maken als afsluitende module van de e-learning.


Onderwerpen

  • receptverwerking
  • consultvoering
  • zorg op maat
  • wetten, regels en vergoedingen
  • verschillende groepen geneesmiddelen.

Het boek: “Farmaceutische patiëntenzorg”
Farmaceutische patiëntenzorg vormt de basis van het werk in de apotheek. Dit boek is verdeeld in drie gedeelten. In het eerste gedeelte worden de basisbegrippen uit de farmacotherapie behandeld en wordt dieper ingegaan op de wisselwerking tussen verschillende geneesmiddelen. In het tweede gedeelte komt de farmaceutische patiëntenzorg in de eerstelijnsgezondheidszorg aan bod. In het laatste gedeelte komen de meer specifieke farmacotherapeutische onderwerpen aan de orde. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om ziekten specialistische kennis over polyfarmacie en omgaan met misbruik en verslaving behandeld.

Certificaat 
Je krijgt een certificaat als je 75% van de toetsvragen goed hebt beantwoord. Lukt het niet in een keer? Geen probleem dan heb je nog een herkansing. Voor het goed kunnen beantwoorden van de vragen is het dus belangrijk om eerst het boek en de e-learning door te nemen. 
* Ben je langer dan 10 jaar uit het vak dan adviseren wij altijd om eerst aan de slag te gaan in een apotheek op basis van een stage of in de functie van AOM'er. Indien je weer enige werkvervaring hebt opgedaan dan is het handig om alsnog deze e-learning te volgen.

Let op: de e-learning staat 3 weken voor jou open. Zorg ervoor dat je het boek in huis hebt, en hebt doorgenomen, voordat je je aanmeldt voor de e-learning. Het kan zijn dat je anders in tijdsnood komt.
Deze cursus bezit het SANA-keurmerk.

Aanmelden

Om deze e-learning te volgen meld je je hier aan.

Over deze cursus

Over deze cursus

  • Kosten: 45
  • SBU: 28
  • Bijeenkomsten: Niet van toepassing