Incompany

Incompany

"Het hele team op cursus in je eigen apotheek: eenvoudig, doelgericht en voordelig."

Wil je in de apotheek extra aandacht besteden aan een thema, een bepaalde groep cliënten of aan een bepaald project? Zorg dan dat je kennis en vaardigheden op peil zijn!

Dat kan natuurlijk via de klassikale SBA-cursussen. Maar om een cursus helemaal aan te laten sluiten op jouw apotheek, organiseert de SBA ook incompany cursussen. Gewoon bij jou in de apotheek, met je hele team! En op een datum en tijdstip dat het jullie uitkomt. In principe zijn alle klassikale SBA-cursussen geschikt om incompany te organiseren.

Kosten

Het volgen van een incompany cursus van de SBA is zeer voordelig:

 • 1.250 euro per apotheekteam voor één dagdeel. 
 • Een extra dagdeel kost 750 euro.

Deze prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor apotheken die vallen onder de Cao Apotheken. Voor organisaties die niet onder de Cao Apotheken vallen en geen afdracht betalen aan de SBA gelden de volgende prijzen: 2.000 euro per team voor één dagdeel. Een extra dagdeel kost 1.000 euro. Bekijk hier de  prijslijst 2019.

Als de cursus niet op een eigen locatie kan plaatsvinden, worden de kosten van de externe locatie, inclusief de catering, doorberekend. Dit bedrag komt boven op het tarief voor de incompany cursus.

Meer informatie

Praktische informatie over het organiseren van een incompany cursus in jouw apotheek vind je op sbaweb.nl/praktische-informatie-incompany.

 

Bekijk ook

 • Praktische informatie incompany

  Praktische informatie incompany

  Incompany cursus aanvragen Ben je ge├»nteresseerd in een eigen cursus in jouw apotheek, neem dan contact op met je cursusco├Ârdinator bij de SBA: telefoon 0900 722 26...

  Lees meer »
 • Cursusaanbod

  Cursusaanbod

  Zoek in ons ruime cursusaanbod een cursus die jou helpt om je werk (nog) beter te doen! In ons aanbod vind je zowel klassikale cursussen als individuele cursussen.

  Lees meer »
 • Bedrijfsopleidingsplan (BOP)

  Bedrijfsopleidingsplan (BOP)

  Met een bedrijfsopleidingsplan (BOP) maak je een vertaling van de organisatiedoelstellingen naar functie- en ontwikkelingsgerichte leeractiviteiten. Daarmee is een B...

  Lees meer »