Kennisbank

Er komen continu veel veranderingen op je apotheek af. In deze kennisbank vind je allerlei relevante informatie.

Uitgelicht

Privacy

De privacywetgeving is sinds 25 mei 2018 aangepast. Hier vind je informatie over de nieuwe regels en krijg je tips hoe hiermee om te gaan.

Aan het werk

Ben je net begonnen in de apotheek? Bekijk dan de tips, uitleg en filmpjes met betrekking tot je nieuwe baan.

Slim werken

Op de pagina over Slim werken in de praktijk vind je concrete praktische handvatten ten aanzien van werken in de apotheek.

Farmacogenetica

Op deze Kennispagina vind je informatie over Farmacogenetica. Wat is het precies, wat zijn de laatste ontwikkelingen en hoe kun je er in de apotheek mee te maken krijgen? Een samenwerking tussen KNMP en SBA.

Medisch Farmaceutische Beslisregels (MFB's)

Op deze kennispagina vind je informatie over MFB's. Wat zijn MFB's eigenlijk? Welke MFB's zijn er en wat kun je er mee in de apotheek en als apothekersassistent? Een samenwerking tussen de KNMP en de SBA.

AOM' ers

Op de kennispagina voor Algemeen Ondersteunend Medewerkers vind je informatie en leermodules  die je helpen bij het goed uitvoeren van je taken. Daarnaast lees je hoe andere AOM'ers in hun werk staan.

Samenwerken in de eerste lijn

Je wilt de samenwerking met zorgverleners uit de eerste lijn een boost geven. Op deze webpagina vind je informatie, inspiratie en hulpmiddelen om je op gang te helpen.

Aanvraagmodules in Uren in Balans

Op deze pagina vind je informatie over de modules Urenregistratie en Verlofaanvraag in Uren in Balans. En tips en hulpmiddelen voor het gebruik.