Klassikale cursussen

Klassikale cursussen

De SBA organiseert door het hele land cursussen, onder meer over farmaceutisch inhoudelijke onderwerpen, kwaliteitszorg en communicatie. Je kunt je aanmelden voor een klassikale SBA-cursus via het cursusaanbod op deze site.

Interessante cursus gezien, maar niet in jouw regio?

Wij streven ernaar locaties te kiezen die voor iedereen binnen redelijke tijd te bereizen zijn, maar het kan voorkomen dat een cursus niet in jouw regio wordt georganiseerd. Bij voldoende interesse in de cursus in jouw regio, kunnen wij er voor zorgen dat deze alsnog bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Heb je interesse hiervoor? Neem dan contact op met de SBA, e-mail nascholing@sbaweb.nl, telefoon 0900 722 26 67 (maandag t/m vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur, 1 ct p.m.).

Docenten/trainers

De docenten/trainers die de klassikale cursussen verzorgen, zijn ervaren en deskundig op het gebied van het cursusonderwerp en bekend met de praktijk van de apotheek.

Cursusmateriaal

Meestal wordt het cursusmateriaal voor klassikale cursussen voorafgaand aan de cursus thuisgestuurd; vaak is enige voorbereiding gewenst. Bij sommige cursussen ontvang je het materiaal tijdens de eerste bijeenkomst.

Kosten

De kosten van de cursussen vind je op de cursusdetail pagina's. De vermelde prijzen gelden voor medewerkers en apothekers uit apotheken die de Cao Apotheken of de Cao Gezondheidscentra hanteren. Voor overige geïnteresseerden geldt een afwijkende prijsstelling.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: e-mail nascholing@sbaweb.nl, telefoon 0900 722 26 67 (maandag t/m vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur, 1 ct p.m.).

Bekijk ook