Menu

Leerlingbegeleiding

Incompany
Open inschrijving
Assistent
Instroom nieuwe collega's

Het begeleiden van leerlingen op de werkplek is een belangrijke taak in de apotheek. Het doel van deze cursus is leerlingbegeleiders bekwaam te maken in het kunnen, willen en durven begeleiden van leerlingen, en inzicht te geven in het proces van het begeleiden van een leerling


In de bijeenkomst worden diverse methoden en technieken besproken en geoefend, die gebruikt kunnen worden in het coachend begeleiden van een leerling. Om een leerling te kunnen begeleiden zal de leerlingbegeleider ook naar zichzelf moeten kunnen kijken en weten hoe het eigen gedrag van invloed kan zijn op de begeleiding van de leerling.

Na afloop van deze cursus kun je:
• een leerling die in de apotheek stage loopt begeleiden in haar leerontwikkeling, waarbij je oog houdt voor de leer- en ontwikkelbehoefte van de stagiair;
• verschillende gespreks- en coachingstechnieken toepassen.

We kunnen deze cursus ook incompany organiseren. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar school@sbaweb.nl of neem contact op met onze cursuscoördinatoren op 030-6008520.

Aanmelden

Op dit moment zijn er geen data gepland. Mocht je interesse hebben in deze cursus neem dan contact met ons op.

Incompany

Deze cursus kun je volgen met je team in je eigen apotheek. Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

SBA Academie
Over deze cursus

Over deze cursus

  • Kosten: 430
  • SBU: 15