Meer informatie en kosten open inschrijving

In de agenda op onze website zie je de open inschrijvingscursussen staan, die gepland zijn op verschillende locaties in het land. Voor deze cursussen kun je je individueel aanmelden. Je treft tijdens deze cursussen apotheekmedewerkers van verschillende andere apotheken. Dat is erg leerzaam, omdat je zo leert hoe een ander met een specifieke situatie omgaat, of hoe een andere apotheek iets heeft geregeld. Deze onderlinge uitwisseling is een pluspunt van deze cursussen. 
De cursusonderwerpen waaruit je kunt kiezen variëren van farmaceutisch inhoudelijke tot kwaliteitszorg en communicatie. Ook hebben we cursussen specifiek voor leidinggevenden.

De cursusonderwerpen waaruit je kunt kiezen variëren van farmaceutisch inhoudelijk tot kwaliteitszorg en communicatie. Ook hebben we cursussen specifiek voor leidinggevenden. Een open inschrijvingscursus gaat door vanaf 5 deelnemers. 

Opbouw 
Bijna alle cursussen bestaan uit een e-learning en één of twee bijeenkomsten van 2,5 uur. In de e-learning doe je alvast kennis en inzichten op over het betreffende onderwerp. Van deze e-learning ontvang je een handige samenvatting. Ook vind je er een voorbereidingsopdracht. Tijdens de bijeenkomst vindt er een verdieping op het onderwerp plaats en een vertaling naar de praktijk. Dat doen we door te werken met praktijkvoorbeelden en casuïstiek. Zo kun je morgen toepassen wat je vandaag hebt geleerd. 

 Voordelen 

Nog even de voordelen van een cursus van SBA op een rij: 

  • zeer praktijkgericht, herkenbare situaties uit de apotheek; 
  • open/direct contact met docent; 
  • leren van elkaar door ervaringen uit te wisselen; 
  • theorie in handige e-learning en samenvatting.  

SBA Academie werkt met ervaren docenten met expertise op de onderwerpen waar ze op worden ingezet.  

Agenda 
In de agenda zie je wanneer en waar een cursus is gepland. Online bijeenkomsten worden gegeven via Zoom. Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging. Wanneer er 5 of meer aanmeldingen zijn, gaat de cursus door. Je ontvangt hiervan bericht. Je vindt de agenda hier. 

Kosten 
De kosten van de open inschrijving vind je bij de betreffende titel in de agenda. Val je onder de cao apotheken? Dan heb je recht op het getoonde, gereduceerde tarief. Ons prijsbeleid 2023 vind je hier. Op deelname aan onze cursussen zijn voorwaarden van toepassing, bijvoorbeeld rondom annulering. Deze vind je hier. 

Meer informatie en kosten open inschrijving
SBA Academie

SBA Academie

SBA vindt jouw ontwikkeling binnen de apotheekbranche belangrijk. Daarom bieden we een totaalaanbod aan actuele en praktijkgerichte cursussen met SANA-keurmerk. We spelen proactief in op de behoeftes van het apotheekteam en werken samen met deskundige docenten die werkzaam zijn in de apotheek.