Doe ook mee met de SBA Zomerchallenge ‘Leeggelopen? Laad je weer op!’. Klik hier.
Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

Opladen: Doe jij ook mee met de zomerchallenge?

De grote coronapiek lijkt nu voor even voorbij. Voor ons allemaal een bijzondere periode. We hebben extra stress ervaren, misschien veel meer uren gewerkt en ook veel nieuwe indrukken opgedaan: angstige en onzekere maanden. Nu is het tijd om het te verwerken! De SBA start speciaal voor jou de zomerchallenge 'Leeggelopen? Laad je op!'. Zeven weken met wekelijks een ander thema om op te laden! 

Tips vitaliteit (week 1)

Vitale medewerkers hebben energie en zijn gemotiveerd. En ze hebben ook nog eens plezier in hun werk. Hieronder gaan we in op fysieke en mentale vitaliteit.

Tips collegialiteit (week 2)

Collegialiteit gaat over de relatie tussen collega's. Het houdt in dat je je collega’s helpt en ondersteunt wanneer dat nodig is. Je hebt dus ook voor wat collega's nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Tips zelfvertrouwen (week 3)

Zelfvertrouwen is het geloof dat je in je eigen kunnen hebt; het vertrouwen dat je op eigen kracht taken aankunt en tegenvallers het hoofd kunt bieden. Zelfvertrouwen werkt positief door in je leven, je voelt je beter, zekerder en je hebt meer uitstraling. Zelfvertrouwen ontwikkelen is dus belangrijk ook in je werk.

Tips successen (week 4)


Successen behalen in je werk. Succes, wat is dat eigenlijk? Succes is de mate waarin je in staat bent de doelen te realiseren die je jezelf stelt. Dat kunnen grote en kleine doelen zijn.

Groei (week 5)


Als je ergens beter in wil worden zul je als persoon moeten groeien daarin. Persoonlijke groei doormaken is een leerproces waarbij je doelen wilt bereiken. Het is een proces van vallen en opstaan. Een proces warbij je doelen probeert te bereiken, zodat jij jezelf als persoon kan ontwikkelen.