Postercampagne ‘Waar zouden we zijn zonder jou’.

Postercampagne ‘Waar zouden we zijn zonder jou’.

Met het tekort aan apothekersassistenten is het van belang om huidige medewerkers en collega's extra te waarderen en ook bij het algemene publiek extra aandacht te vragen voor het mooie vak van apothekersassistent. Doe ook mee aan de postercampagne ‘Waar zouden we zijn zonder jou’.

Met de postercampagne ‘ Waar zouden we zijn zonder jou’  die de SBA heeft ontwikkeld kun je beide op heel eenvoudige wijze doen. De campagne bevat namelijk posters waarmee je collega’s op de Dag van de Apothekersassistent de waardering kunt tonen die ze verdienen. Daarnaast zijn er wervingsposters die het vak van apothekersassistent en het werken in de apotheek positief onder de aandacht brengen bij het algemene publiek.


Wervingsposters (42 x 59 cm): p
romoot het vak in je apotheek

Vraag in de publieksruimte van de apotheek aandacht voor het mooie vak van apothekersassistent door één of alle drie de wervingsposters aan te vragen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Download het aanvraagformulier
Wil je de wervingsposters ook plaatsen op je website of op een andere manier inzetten? Dat kan want er is ook een digitale variant van de posters beschikbaar. Die digitale variant mogen door de branche vrij ingezet worden in communicatie rondom de Dag van de Apothekersassistent en om het werken in de apotheek te promoten in je eigen apotheek, website of in de lokale krant. 

Download digitale variant wervingspostersPosters om te delen in het team: t
oon je waardering voor collega’s

Spreek in de week van 24 september je waardering voor je team en collega’s uit door een van deze posters te mailen, met ze te delen via sociale media of uit te printen en bijvoorbeeld op te hangen in de kantine.

 

Download de posters voor print

Download de posters voor sociale media