SBA Leerplein vanaf begin januari dé plek voor cursusinschrijving

Vrijdag 28 december 2018
SBA Leerplein vanaf begin januari dé plek voor cursusinschrijving

Inschrijven voor een cursus in een paar klikken. Dat is pas echt handig. Vanaf begin (2e week) januari 2019 verloopt het inschrijven voor een SBA-cursus via het SBA Leerplein: dé plek voor persoonlijke ontwikkeling. Na het aanmaken van een account is het inschrijven voor een cursus in een paar klikken geregeld.

Het SBA Leerplein is een digitaal platform voor apotheekmedewerkers én leidinggevenden. Dé plek waar je alles voor persoonlijke ontwikkeling kunt regelen en vastleggen. In de tweede week van januari 2019 wordt het SBA Leerplein uitgebreid. Vanaf dat moment wordt het ook dé plek om je in te schrijven voor een SBA-cursus.

Op www.sbaweb.nl blijft alle algemene cursusinformatie beschikbaar. Net als nu vind je hier een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de cursus en op welke locaties in het land je de cursussen kunt volgen. Ben je enthousiast over een specifieke cursus en wil je je inschrijven? Dan word je naar het SBA Leerplein geleid waar je een account aanmaakt en eenmalig een aantal gegevens invult. Gegevens die nodig zijn voor het opstellen van het cursuscertificaat of het versturen van de factuur. Daarna is inschrijven voor een cursus in een paar klikken geregeld omdat je niet voor elke cursus afzonderlijk een inschrijfformulier hoeft in te vullen. Bovendien zie je in je account ook voor welke cursussen je al hebt ingeschreven. Lekker overzichtelijk.

Genoeg reden om ‘Vandaag’ alvast je account aan te maken op het SBA Leerplein zodat je je ‘Morgen’ met een paar klikken kan inschrijven voor een cursus.

Het SBA Leerplein biedt meer!
Heb je eenmaal een account dan biedt het SBA Leerplein je meer! Je kunt er namelijk een uitgebreide Kennisbank raadplegen met tips en informatie over tal van relevante, actuele onderwerpen zoals valpreventie, vervalste medicijnen en leefstijladvies.
En op het SBA Leerplein is het mogelijk om jaargesprekken in te plannen en gemaakte afspraken – zoals bijvoorbeeld het volgen van en cursus – vast te leggen en bij te houden.  Op dit platform kun je afspraken uit je jaargesprek omzetten in actie zoals het inschrijven voor een cursus. Het maakt het een stuk makkelijker om je te blijven ontwikkelen en de gemaakte afspraken scherp te houden zodat je ze ook daadwerkelijk realiseert. Zowel medewerkers als leidinggevenden kunnen de gemaakte afspraken en de voortgang ervan online terugvinden in hun persoonlijke account. Echt handig. Klinkt dit goed? Overleg de mogelijkheden van het voeren van jaargesprekken via het SBA Leerplein eens met je leidinggevende.

Klik hier voor meer informatie over het SBA Leerplein of om een account aan te maken.