Menu
Menu

SBA Prijs- en productenoverzicht 2020

22-11-2019

SBA Prijs- en productenoverzicht 2020

De SBA heeft voor 2020 een nieuw prijs- en productenoverzicht vastgesteld. Ook aankomend jaar staat de SBA weer graag voor apotheekteams en de branche klaar om te ondersteunen bij het ontwikkelen van apotheekteams, het zorgdragen voor een veilige werkomgeving en bij het invullen van goed werkgeverschap.

Een deel van de producten en diensten van de SBA kunnen apotheekteams die afdragen aan de SBA ook in 2020 kosteloos gebruiken. Zoals de RI&E Apotheken die apotheekorganisaties helpt bij het creëren van een veilige werkomgeving. En handige tools om de ontwikkeling van het apotheekteam te stimuleren zoals de jaargesprekken uit het SBA Leerplein, de BOP en POP.

Voor enkele andere producten en diensten hebben we nieuwe tarieven vastgesteld. Kenmerkend voor alle SBA-producten is dat ze branchespecifiek en actueel zijn. Bovendien zijn ze ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring én in samenwerking met apothekers en medewerkers. De facturen ontvangt u via de SBA Contract BV.

Morgen begint vandaag!
Met de producten en diensten van de SBA houd je de blik op morgen en kom je vandaag in actie. En er is meer. De SBA voert ook activiteiten uit waar apotheekteams en de branche als geheel baat bij hebben. Denk aan de aanpak van het tekort aan apothekersassistenten met het zij-instroomtraject Apothekersassistent? Ja. Natuurlijk!, het bekostigen van RiFas en het aanspraak maken op subsidiegelden. Activiteiten die goed zijn voor iedereen!

Aan de slag
Vandaag nog aan de slag met de ontwikkelingen van morgen? Kijk in het SBA Prijs-en Productenoverzicht 2020 welke producten en diensten van de SBA je daarbij kunnen helpen.

 

Download SBA Prijs- en Productenoverzicht 2020

Heb je vragen? Stel ze gerust en neem contact op met de SBA Servicedesk Tel.: 0900 722 2667 (€ 1ct/min).