Skills Heroes: van 20 t/m 22 maart strijden 12 assistenten om de titel

Vrijdag 15 maart 2019
Skills Heroes: van 20 t/m 22 maart strijden 12 assistenten om de titel

Voor de tweede keer doet de beroepsopleiding apothekersassistent mee aan de Skills Heroes vakwedstrijden voor het mbo. Van 20 t/m 22 maart barst de strijd los. 12 assistenten in opleiding van 12 ROC ’s gaan in een nagebouwde apotheek in de Amsterdamse RAI met elkaar de strijd aan om een plekje op het podium te bemachtigen.

Een vakjury uit het werkveld beoordeelt alle kandidaten tijdens praktijkopdrachten op kennis, vaardigheden en presentatie. Wie mag zich na 3 dagen van wedstrijden nationaal kampioen noemen en wordt daarmee de beste apothekersassistent in opleiding van Nederland? Op zaterdag 22 maart vindt de finale plaats en maakt de vakjury bekend wie van de finalisten zich nationaal kampioen mag noemen. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes.

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers die worden georganiseerd door de stichting WoldSkills Nederland. Zij willen hiermee jongeren inspireren en motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap. In het totaal worden er wel 59 verschillende vakwedstrijden georganiseerd.

Check Skills Heroes