Slim Werken

SBA ontzorgt en biedt HR-oplossingen voor HKZ-certificering voor apotheken. Hier vind je eenvoudig wat je zoekt zodat je slim om kan gaan met je kostbare tijd. Voor zowel apotheker als assistent!

Uitgelicht

Geheel nieuwe RI&E voor Openbare Apotheken

De nieuwe RI&E is bedoeld voor alle openbare apotheken en wordt door de SBA kosteloos beschikbaar gesteld en onderhouden. Hij is gebruiksvriendelijker geworden en biedt handige extra’s!

SBA Leerplein

Voor persoonlijke ontwikkeling in de apotheek heeft SBA iets nieuws! Het SBA Leerplein. Doorlopend en op een makkelijke manier bezig zijn met jezelf ontwikkelen. Samen met je leidinggevende nadenken hoe je werk leuk en uitdagend te houden, elke dag weer. Bel of mail de servicedesk van SBA, 0900- 7222667 of servicedesk@sbaweb.nl

We leggen het graag aan je uit!

Kennisbank

Er komen continu veel veranderingen op je apotheek af. Met de informatie uit de vernieuwde kennisbank blijf je altijd op de hoogte van actuele zaken. Je vindt hier filmpjes en informatie over verschillende onderwerpen die spelen in en rondom de apotheek.

Arbeidsmarktmonitor 2017

Eens per twee jaar houdt de SBA de branche openbare apotheken tegen het licht en stellen we de Arbeidsmarktmonitor samen. SBA Arbeidsmarktmonitor geeft antwoord op vragen als: Hoe zit de arbeidsmarkt in elkaar? Hoe tevreden zijn medewerkers over hun arbeidsplaats? Hoe zit het met de werkdruk? En welke trends tekenen zich af? 

De SBA is meteen aan de slag gegaan met de uitkomsten.