Website Apotheekwerk 2.0 live!

Dinsdag 23 juli 2019
Website Apotheekwerk 2.0 live!

SBA Apotheekwerk, al 10 jaar dé vacaturebank voor apotheekmedewerkers, lanceerde op 22 juli 2019 een geheel nieuwe website. Een site met een frisse en eigentijdse uitstraling en veel vernieuwingen waaronder de mogelijkheid om vacatures voor BOL-stages en BBL-leerwerkplekken te vinden en kosteloos te plaatsen. Op Apotheekwerk 2.0 is het vinden en plaatsen van vacatures nu completer en eenvoudiger dan ooit.

Apotheekwerk.nl publiceert ruim 85% van het landelijk aanbod van vacatures in de openbare apotheek. Per maand verschijnen er gemiddeld 100 nieuwe vacatures. Het merendeel daarvan betreft vacatures voor de functie apothekersassistent. Nieuw is dat ROC-leerlingen en zij-instromers op de site nu ook vacatures voor stage- of BBL-plaatsen kunnen vinden en dat het plaatsen van deze vacatures kosteloos is voor werkgevers. En dat is niet de enige vernieuwing.

Vind snel een leuke vacature
Als werkzoekende heb je op de nieuwe website van Apotheekwerk geen account meer nodig. Via handige filters vind je snel de vacature die bij je past. Je kunt een of meer job alerts aanmaken en zo vaak als jij wilt de nieuwste vacatures ontvangen in je mailbox. Wil je solliciteren op een leuke vacature? Doe dat gemakkelijk via de sollicitatiebutton onderaan elke vacature.

Vind snel een goede medewerker
Als werkgever kun je zelf een (master)account aanmaken voor één of meer apotheken. Ook het beheer van de contactpersonen is sterk vereenvoudigd. En wat ook fijn is, je kunt op de nieuwe site heel eenvoudig je vacature(s) delen via je eigen sociale mediakanalen.

Waarom een nieuwe site?
Apotheekwerk bestaat al 10 jaar en het platform waarop het draaide dus ook. De technische ondersteuning voor dit platform stopt eind 2019. Natuurlijk wil de SBAdat werkgevers en werkzoekenden elkaar blijven vinden op Apotheekwerk met behulp van de laatste technologie. Daarom zijn zowel de website zelf als de onderliggende platformen en systemen geheel vernieuwd: Apotheekwerk 2.0!