Menu
Menu

Informatiebijeenkomst zij-instroomtraject apothekersassistent

Over deze cursus

SBU 0

Data & locaties

AMSTERDAM

NIJMEGEN

AMSTERDAM

EINDHOVEN

Cursus is volgeboekt

ARNHEM

HAARLEM

AMERSFOORT

AMERSFOORT

 

Werken en leren
Wat leuk dat je interesse hebt in het zij-instroomtraject apothekersassistent! In twee jaar word je versneld opgeleid in dit mooie vak door te werken en leren tegelijk (via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL)).

Wat gaan we doen
Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je informatie over wat het beroep apothekersassistent inhoudt, vertellen we je alles over de stappen van het zij-instroomtraject en beantwoorden we al je vragen.

Wat levert de informatiebijeenkomst je op?
Het bijwonen van de informatiebijeenkomst is voorwaarde om deel te nemen aan het BBL-traject.  De bijeenkomst helpt je een weloverwogen keuze te maken voor het beroep en voor de combinatie van werken en leren. Na een informatiebijeenkomst zijn je vragen beantwoord en kunnen we je meenemen naar de volgende stap in het traject.

Ben je niet in de gelegenheid een informatiebijeenkomst bij te wonen maar wil je wel verder in het traject? Neem dan contact op met p.hoogerwerf@sbaweb.nl. We zoeken samen naar een oplossing!

Let op: Als je je inschrijft dan vind je een standaardformulier. In dit standaardformulier wordt gesproken over ‘cursus’, lees hier ‘informatiebijeenkomst’. Voor de aanmelding vul je de verplichte velden (met een *) in, ondanks dat ze voor het zij-instroomtraject niet altijd even relevant zijn.

Graag aandacht voor twee specifieke invulvelden:

  • ‘Functie’: vul hier in ‘zij-instromer’
  • Bij ‘Factuur naar’ maakt het niet uit welke je kiest, als je er maar één kiest. Je ontvangt geen factuur, de bijeenkomst is kosteloos.

Over deze cursus

SBU 0

Data & locaties

AMSTERDAM

NIJMEGEN

AMSTERDAM

EINDHOVEN

Cursus is volgeboekt

ARNHEM

HAARLEM

AMERSFOORT

AMERSFOORT

Cursusdetails

Cursustitel Informatiebijeenkomst zij-instroomtraject apothekersassistent

Hulp nodig bij je keuze?