SBA Academie

Bij de SBA Academie vind je alles over nascholing (cursussen, webinars, e-learning). Wij vinden jouw ontwikkeling binnen de apotheekbranche belangrijk. Daarom bieden we een totaalaanbod aan actuele en praktijkgerichte cursussen.

Incompany

Een incompany cursus, is een cursus die binnen jouw apotheek plaatsvindt. De docent komt bij jou op locatie en het hele team wordt getraind op een specifiek onderwerp!

Open inschrijving en webinars

Bij de open inschrijvingen zie je alle cursussen en webinars die gepland staan en waar je je voor kunt aanmelden. Je ontmoet tijdens deze cursussen en webinars vakgenoten of deelnemers van verschillende andere apotheken.

E-learning

Bij ons kun je ook e-learnings volgen (dus zonder bijeenkomst). Een e-learning kun je volgen in je eigen tempo, op een plek waar jij wilt en op een moment wanneer jij daar zin in hebt.

Ben jij klaar voor de apotheek van morgen?

Ingewikkelde zorgvragen, samenwerking met andere zorgverleners en het steeds beter moeten kunnen afstemmen op de behoefte van de patiënten vraagt een grote mate van deskundigheid en flexibiliteit van jou. Hoe zorg je dat je bij blijft en goed op de hoogte bent van alle veranderingen en ontwikkelingen? Het antwoord is dat je moet blijven werken aan je kennis en deskundigheid.

De SBA Academie kan je hierbij ondersteunen!
We maken leren leuk en laagdrempelig en met de SBA kan je aan de slag met je professionele ontwikkeling.
Kijk eens rond binnen ons aanbod of er wat voor je tussen zit! We zien je aanmelding graag tegemoet!
Zoek je iets wat niet in ons aanbod staat, heb je vragen of wil je graag dat we met je meedenken over een passende cursus?

We helpen je hier graag bij!
Stuur een mailtje